c/Riego nº 16, barri de Sants, Barcelona. Tel: 93.331.20.30

jueves, 28 de octubre de 2010

A partir d'ara a Malea...

ESPAI TETERIA:
Perquè valorem el fet d'oferir un espai on degustar tranquil·lament les nostres especialitats, gaudint d'un ambient relaxat i acollidor, us oferim un ampli ventall de possibilitats per fer esmorzars, berenars o àpats ben a gust!
- Més de 50 varietats de tes de procedències diverses...
- Infusions medicinals per sanar tot tipus de mals...
- Cafès i xocolates a la tassa originals, amb nata, amb espècies...
- Les millors magdalenes i pastissos casolans, elaborats amb productes ecològics...
- Sucs de fruits de temporada...
... i moltes coses més!




ESPAI BOTIGA:

Infusions i tes
Posem a la vostra disposició la nostra àmplia gamma de tes i infusions a granel, amb una atenció personalitzada per a l'elecció de la vostra compra; també us oferim la possibilitat d'assessorament en el camp de les infusions medicinals.

Rebosteria casolana

Ja sigui al moment o per encàrrec, podràs escollir entre les nostres diverses varietats de magdalenes i pastissos: de xocolata, d'espècies, de fruits secs i mel, de llimona i gerds... elaborats de forma casolana amb productes ecològics.

Productes ecològics

A partir d'ara, també t'oferim la possibilitat de comprar productes ecològics, de pageses i artesanes locals (farines de diversos cereals, oli d'oliva de primera premsada en fred, mel, ous, iogurts, formatges, cervesa, vi, sucs...) i de comerç just (sucre, cacau, xocolates, cafè...) d'entre una gamma de productes relacionats directament amb la nostra activitat, però que anirem ampliant properament segons la vostra demanda (llegums, conserves, pasta, etc.


OBRADOR: Rebosteria casolana
Ja sigui al moment o per encàrrec, podràs escollir entre les nostres diverses varietats de magdalenes i pastissos: de xocolata, d'espècies, de fruits secs i mel, de llimona i gerds... elaborats de forma casolana amb productes ecològics. Ampliarem les varietats de rebosteria casolana incorporant nous productes aptes per a vegans, celíacs, diabètics (Stèvia), 100% ecològic!


1 comentario:

  1. Hola! sóc de la cooperativa La Unió del Poblenou (http://verdurita.wordpress.com/) i estic interessada en fer reposteria ecològica per les cooperatives del barri, podríem quedar un dia per xerrar i que m'expliquéssiu com us ho monteu? el meu correu és pati_casdi@hotmail.com.

    MOltes gràcies!

    Pati

    ResponderEliminar