c/Riego nº 16, barri de Sants, Barcelona. Tel: 93.331.20.30

jueves, 28 de octubre de 2010

Re-inauguració de Malea

El passat 23 d'octubre Malea va celebrar la re-inauguració del seu projecte!

Malea som una cooperativa autogestionària, que ja fa més de 5 anys que funcionem oferint-vos un servei de teteria, dins un espai únic al barri, amb una carta de més de 50 varietats de tes i infusions, i un ampli ventall de dolços casolans que fan les delícies de grans i petits.

Som cooperativa perquè creiem en l'autogestió com a forma d'organització empresarial que garanteix l'horitzontalitat i la participació per igual de totes les sòcies treballadores. Apostem per la intercooperació, així que procurem que la majoria dels nostres proveïdors siguin cooperatives, per tal d'enfortir les xarxes d'economia social.

En aquesta nova etapa volem potenciar un valor que ja tenim i que ara volem fer més visible: el consum de productes ecològics i de proximitat; volem oferir un espai on poder trobar aquest tipus de productes, ja que creiem en la promoció de la sobirania alimentària com a forma més coherent, sana i respectuosa, de protegir el medi ambient i de cooperar amb els països del Sud (en primar el consum de productes locals, sempre que això és possible).

Un espai diferent, que ara canvia per oferir la possibilitat de consumir les nostres delícies tant al nostre local com a casa vostra!

No hay comentarios:

Publicar un comentario